Solyman

Bateries Virtuals

. Optimitza la Gestió de l’Energia Solar

A Energy Natur Power, t’oferim solucions innovadores de bateria virtual de fotovoltaica per a la gestió intel·ligent de l’energia generada per un sistema de panells solars fotovoltaics. Aconsegueix l’eficiència energètica sense necessitat d’una bateria física.

Com Funciona una Bateria Virtual de Fotovoltaica?

Els panells solars fotovoltaics converteixen la llum solar en electricitat de corrent continu (CC) quan reben llum solar. Aquesta electricitat es genera en temps real i varia segons les condicions climàtiques i la intensitat de la llum solar.

L’electricitat de CC generada pels panells solars s’envia a un inversor solar, que converteix aquesta corrent continua en corrent altern (CA) per a la utilització a la llar o en el sistema elèctric de la instal·lació.

L’electricitat generada s’utilitza primer per alimentar els dispositius i els electrodomèstics que estiguin funcionant en aquest moment al lloc on es troben els panells solars. Això redueix la quantitat d’electricitat que cal adquirir de la xarxa elèctrica convencional.

Quan la generació d’electricitat supera la demanda al lloc, l’excés es pot exportar a la xarxa elèctrica, generant crèdits o ingressos en alguns casos, segons les polítiques de net metering o injecció zero.

La bateria virtual entra en joc aquí. Un programari de gestió d’energia supervisa contínuament la producció d’energia solar i el consum d’energia al lloc. Si hi ha excedent d’energia solar que no s’està utilitzant en aquest moment, el programari decideix com distribuir aquesta energia de manera eficient.

Quan la demanda d’electricitat és baixa i no s’està utilitzant tota l’energia generada pels panells solars, la bateria virtual pot «emmagatzemar» virtualment aquesta energia a la xarxa elèctrica, el que significa que l’energia es redirigeix per a la utilització en un altre moment.

La bateria virtual garanteix un subministrament constant d’electricitat al llarg del dia, fins i tot quan els panells solars no estan generant electricitat a causa de la manca de llum solar. Això s’aconsegueix utilitzant l’energia emmagatzemada virtualment o utilitzant l’electricitat de la xarxa quan sigui necessari.

. Beneficis Addicionals

Optimització de l'Ús d'Energia Solar
Reducció de Costos d'Energia
Assessorament Personalitzat

Aprofita al màxim l'energia solar generada i redueix la dependència de la xarxa elèctrica convencional.

Estalvia en les teves factures d'energia i augmenta la sostenibilitat en els sistemes d'energia solar residencials o comercials.

Comptem amb experts per ajudar-te a dissenyar una solució a mida per a la teva instal·lació fotovoltaica.

. Contacta amb Nosaltres

Optimitza la gestió de l’energia solar amb la nostra bateria virtual de fotovoltaica. Posat en contacte amb nosaltres avui per obtenir més informació sobre com aquesta tecnologia pot millorar la teva eficiència energètica.